Četvrtak, Jul 19, 2007

DOMINATRIX

Kada zivotna energija zauzme telo majusne buduce masine, tada dolazi do izvesnih promena sa tom energijom. Prva manifestacija promene u frekvenciji zivotne energije se ogleda u placu majusnih buducih  masina. Zasto bebe zaplacu na rodjenju? Zato sto se energija, koja je upravo naselila telo, neizbezno suocava sa onim sto se na ovoj planeti naziva 'realnost', i kada uvidi(energija) gde je dospela, nista drugo joj ne preostaje nego da zaplace. Posle prvobitnog shoka, sledi period hibernacije koji traje 12-24h, gde zivotna energija sumira prvostecene utiske i adaptira svoju frekvenciju na frekvenciju okoline. U zavisnosti od ispravnosti frekvencija okoline, majusna beba ce poceti da raste kao masina ili, sto je jako retko, kao covek.

Priznacete, sanse da raste kao covek su jako male, obzirom da su prve prepreke na koje mala beba nailazi ujedno najkrupnije i najfatalnije. Kreatori realnosti na ovoj planeti su osmislili da prva stvar koju ce beba iskusiti posle mleka bude vakcinacija. Podlo, bezobrazno i krajnje dripacki, obzirom da je zakonski obavezno. Posle toga, ako beba ima srece da prezivi posledice vakcinacije, sledi lagano ali sigurno uvodjenje male bebe/energije u realnost koju su njeni roditelji prihvatili kao jedinu i istinitu. Ono sto mala beba oseca, misli i zeli se u potpunosti podredjuje realnosti u kojoj ta beba ubuduce treba da zivi. Tu su najpre saveti svestenika u belom, kako treba odgajati ''zdravu'' bebu. Kada bi ti saveti zaista isli u pravcu stvaranja zdravog ljudskog bica, onda svestenici u belom ne bi imali posla, a jos manje njihovi tutori, farmaceutske kompanije.

Kada bebi pocnu da rastu zubici, automatski, poput paljenja semafora, slede naredbe - fluor, dajte deci fluor, za njihove zubice, a pri tome nece da spomenu sta biva sa mozgicima. Industrijski procesiranu hranu i aditive necu ni da spominjem, nekadasnja tradicija voca i povrca sve vise iscezava(doduse i tu su se annihilatori zesce potrudili da upropaste sve sa pesticidima, insekticidima, herbicidima). Deci daju sve vise i vise vestacke hrane, deca polako ali sigurno propadaju(al' ne treba da brinu, tu su svestenici u belom!?!?!), roditelji im kreiraju realnost dezinformacijama, na osnovu kojih su i njihovi roditelji kreirali njihovu realnost, i tako sve u krug.

I onda dolazi navodno najznacajniji dogadjaj u dotadasnjem zivotu male, donekle vec formirane, masine. Polazak u ustanovu, koju na ovoj planeti nazivaju osnovna skola. Pravilno bi bilo tu ustanovu nazvati Institut za Pretprogramiranje. Uzasi koji zadese malu buducu masinu u ovom Institutu ostavljaju, u najvecem broju slucaja, neizbrisiv trag i posledice koje ce masinu pratiti do kraja zivota. Najstetnija posledica po masinu je ta sto se do kraja zivota konstantno odrzava uverenje da u skolama uce sve onako kako jeste, da u skolama ne lazu, da nam u skolama pruzaju istine i istinite informacije... A manje vise svi podsvesno znamo da je to daleko od istine. Institut za Pretprogramiranje sluzi, i uvek je sluzio, za oblikovanje buducih masina, kako bi one ispale kao proizvod pogodan za dalje programiranje i instalacije vecih, jacih i boljih programa, nazalost potpuno laznih, neispravnih, na trenutke idiotskih. Kako skolovanje, odnosno programiranje, tece, kasnije je sve teze deprogramirati masinu, a najvise zbog samog odbijanja masine da se podvrgne procesu deprogramiranja...

[Odgovori]

Odlicno ;) Drago mi je da vidim da jos neko "zna" neke stvari!! ...

Comment by dmc (07/19/2007 16:53)

[Odgovori]

pravilno razmišljanje, mada pomalo crno-belo predstavljeno, ali verovatno zbog teme koja može biti razrađena na 1000 strana a zgusla se na jednu

Comment by goca (07/19/2007 19:47)

[Odgovori]

Ne smatram da tek sa rodjenjem nastaje ono sto ti zoves zivotnom energijom. Beba ima svoj zivot i pre toga...
Takodje nisam protiv stresa bilo koje vrste. Kao sto kaze Soli Bensaba u svojoj knjizi, STRES JE ZIVOT. Ko moze da kaze sta je dobar a sta los stres?

Comment by becha (07/19/2007 22:54)

[Odgovori]

Neko ko "brine" o društvu, o svima nama nas primorava...kažnjivo je ne vakcinisati dijete, o polasku u školu da ni ne govori..nastavni plan i program je priča za sebe..
Kako se hranimo, šta udišemo, šta pijemo... Kakve smo mi to mašine...i kakve mašine proizvodimo? Tipske?
A svjesni smo svega. I šta činimo?
Uz pojedinačne, male otpore prihvatamo nametnuto, zar ne?

Comment by zaboravi (07/19/2007 23:09)

[Odgovori]

Da, lako je pricati, ali sta moze da se uradi? Samo samog sebe da deprogramiras, koliko god to mozes, a ne mozes u potpunosti! A uticaj na druge ljude, pa i na sopstvenu decu po tom pitanju je minimalan.

Comment by Jov (07/25/2007 00:33)

[Odgovori]

A toliko me ovi tvoji tekstovi, konkretno i pojam mashine, podsecaju na jednu sjajnu grupu i njihove tekstove.

Comment by jov (07/25/2007 21:07)

[Odgovori]

Mislis na muzicku grupu, ili nesto drugo...?

Comment by zaoduh (07/30/2007 12:52)

[Odgovori]

da - machina

Comment by jov (08/01/2007 01:49)

[Odgovori]

nisam cuo za tako nesto...

Comment by zaoduh (08/11/2007 02:09)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me