GARDASIL update

Uprkos svim grozotoma opisanim u prethodnom tekstu, a koje izaziva Gardasil, Imigraciono u USA (USCIS) je najavila da ce od 17.9 svi ljudi, tacnije osobe zenskog pola, koje zele da postanu legalni gradjani USA za stalno, morati da budu vakcinisane vakcinom protiv HPV zarad zastite od raka grlica materice. Ovo novo pravilo, koje je kreirala CDC (center for disease control) u sklopu revidiranog dokumenta pod imenom 'Technical Instructions to Civil Surgeons for Vaccination Requirements', obavezuje devojke i zene odredjene starosne dobi da pokazu dokument da su vakcinisane vakcinom protiv HPV, ili im nece biti odobren ostanak u USA.

Ovo naravno sve ide u prilog Merck-u, koji je napravio Gardasil, vakcinu protiv HPV-a. Merck sada inace lobira za to da se Gardasilom krkaju devojcice, devojke i zene svih starosnih dobi, iako je Gardasil trenutno ''licenciran'' za doba od 9 do 26 godina. Dosta zdravstvenih i skolskih ustanova u USA lobira da vakcinisanje Gardasilom postane obavezno za sve devojcice u dobi od 11-12 godina. Merck je ozbiljno krenuo svim snagama da uvaljuje Gardasil zenama izmedju 25 i 45 godina starosti, ali FDA za sada to odbija.

Zvanicna statistika iz prethodnog teksta o gardasilu se izmenila...broj umrlih se sa 14 popeo na 21, komplikacije i nezeljene reakcije su se sa oko 7000 su se popele na 9700, zabelezeno je 78 epidemija kondiloma, kao i 10 pobacaja direktno prouzrokovanih vakcinom. A sudeci po studiji objavljenoj u New England Journal of Medicine, ove brojke su samo kap u moru, jer se po nalazima studije samo oko 10% komplikacija i nezeljenih efekata prijavljuje VAERS-u.

Znaci, svaka osoba zenskog pola bez obzira na rasu ili veroispovest, a koja zarko zeli green card, koja zeli da svoj zivot provodi u zemlji snova, morace da se vakcinise vakcinom koja samo cini zlo, vakcinom ciji rizici i stete daleko premasuju ''korist'' koju donosi. Americi ne trebaju zdravi ljudi, to moze biti opasno za nacionalnu bezbednost, njima su preko potrebni ljudi koji ce na ulasku u zemlju dobiti paket cestica virusa, kako bi farmaceutski kartel mogao sto duze da se odrzava na nogama i da zaradjuje milijarde dolara, prodajuci bolest, kao i lekove za nju.

U Australiji je grupa lekara zatrazila reviziju Gardasila i njegovog ucinka, obzirom da su vec tri devojke dobile upalu pankreasa - pankreatitis, ubrzo po primanju doze gardasila. Opsirnije mozete procitati ovde
http://www.smh.com.au/news/national/cancer-jab-linked-to-pancreas-disease/2008/08/16/1218307309515.html

I u USA ima pojave pankreatitisa po primanju vakcine...prica je otisla na sud...
http://tips.blogs.cnn.com/2008/07/08/gardasil-and-girls-2/